Reklamacije, povrati i zamjene

>
Reklamacije, povrati i zamjene

ZAMJENE, POVRATI I REKLAMACIJE

Zamjena je moguća unutar 14 dana od dana kada je kupac zaprimio robu. Zamjenu je kupac dužan zatražiti pisanim putem na e-maila sa sadržajem zamjena: broj računa na [email protected] U e-mailu je potrebno navesti želi li proizvod mijenjati za isti proizvod druge veličine ili boje, ili za drugi proizvod iz naše ponude. Zamijenjeni proizvod tvrtka Fashion ordination d.o.o  BESPLATNO šalje unutar 3 do 12 radnih dana na adresu kupca.

Povrat je moguć unutar 14 dana od dana kada je kupac zaprimio robu. Povrat je kupac dužan zatražiti pisanim putem na e-maila sa sadržajem povrat: broj računa na [email protected] Povrat podrazumijeva slanje proizvoda na adresu tvrtke Fashion ordination d.o.o o vlastitom trošku. Po primitku proizvoda prodajno osoblje vrši pregled proizvoda. Ako se utvrdi da je proizvod ispravan, povrat novca obradit će se unutar 3 do 12 radnih dana.

Besplatni povrat ili zamjena je moguća u našem dućanu Etna Maar, Ilica 82, Zagreb unutar 14 dana nakon što je kupac zaprimio paket uz prethodnu pisanu najavu putem e-maila: [email protected] ili usmeno na broj telefona +385 (98) 6519 15, +385 (98) 9140 698 od ponedjeljka do petka od 11-15 sati.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pošiljku, te ukoliko pakiranje ima vidljivih materijalnih oštećenja/nedostataka, preporučuje se da kupac odbije primitak iste budući da postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti u Online Shop EtnaMaar, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi na email adresu:

[email protected], sjedište: Fashion ordination d.o.o., Ante Kovačića 35b, 10432 Bregana, ili usmeno na broj telefona +385 (98) 6519 15, +385 (98) 9140 698 od ponedjeljka do petka od 11-15 sati.

U slučaju opravdane reklamacije/povrata omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, kupac može vratiti artikl na prethodno navedenu adresu kako bi se reklamacija uvažila na temelju fizičkog dokaza. Ukoliko se pomnim pregledom utvrdi da je došlo do oštećenja proizvoda namjernim/slučajnim mehaničkim postupkom, odnosno trganjem materijala, gumbiju, konca, patent zatvarača, broša, zakovica, perlica ili drugih sastavnih dijelova proizvoda, koji je nastao nakon što je proizvod pregledan i poslan kupcu, reklamacija će se odbiti odnosno osporiti. U takvom slučaju utvrđuje se materijalna odgovornost kupca za kupljeni proizvod.

Prema čl. 43 Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), st. 5. i 6., ako se materijalni nedostatak na proizvodu pojavi u roku od šest mjeseci od dana prijelaza rizika na potrošača (od dana kupnje proizvoda), a trgovac smatra da nedostatak u tom trenutku nije postojao, troškove vještačenja snosi trgovac. Ako se materijalni nedostatak na proizvodu pojavi nakon šest mjeseci, ali ne kasnije od 24 mjeseca od dana prijelaza rizika na potrošača, troškove vještačenja snosi potrošač ili trgovac, ovisno o rezultatu vještačenja. Trgovac ne odgovara za materijalne nedostatke na proizvodu koji se pojave nakon dvije godine od kupnje proizvoda.

Proizvod koji se reklamira ili vraća mora sadržavati originalnu ušivnu etiketu robne marke EtnaMaar, a u paketu je potrebno poslati original računa. Ukoliko se ustanovi da je reklamacija/povrat valjan, kupcu će proizvod biti zamijenjen ili će mu se vratiti novac. Reklamirani/zamijenjeni proizvod tvrtka Fashion ordination d.o.o. potom BESPLATNO šalje na adresu kupca.

Adresa za slanje reklamiranih/zamijenjenih proizvoda:
Fashion ordination d.o.o.
Ante Kovačića 35b
10 432 Bregana
Hrvatska

OIB: 37963756865
Telefon: +385 (98) 6519 15, +385 (98) 9140 698 (od ponedjeljka do petka od 10-15 sati)

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.