Braveheart – nova capsule kolekcija
>
>
Braveheart – nova capsule kolekcija
Etna-Maar-1440x628

Slijedeći svoje srce, posegnula sam u najsnažniju inspiraciju –slobodu i kreirala za svoj brend Etna Maar proljetnu capsule kolekciju koju sam nazvala Braveheart. Hrabrost je potrebna za puno  toga , a od kad znam za sebe bila sam hrabra , nisam se bojala izazova i novih početaka. Valjda zato što sam iz poduzetničke obitelji , roditelja pletača koji su sami iz ničega stvorili malu proizvodnju i 45 godina neprekidno radili i stvarali, nekad i na rubu , ali su uvijek imali hrabrosti nastaviti iz početka….
Tako sam i ja prije 15 godina pokrenula Etna Maar….

Borba za različite dimenzije slobode odvija se u nama tijekom cijelog života, a zadnja godina obilježena je borbama na mnogo razina. Borimo se da ostanemo zdravi u tijelu i duhu, borimo se za
egzistenciju, ljudska prava… za sve one slobode bez kojih je život manje lijep i ugodan. Ta nasušna težnja ka slobodi inspiracija je za moju Braveheart kolekciju, a u nju je utkana i borba za oslobađanjeprirode od ljudske agresije.
 Kreacije su uvijek osmišljavane s namjerom da nadilaze modne trendove i izrađivane u visokoj kvaliteti
kako bi bile dugovječne. Ovaj puta otišla sam i korak dalje u borbi za slob odu Majke prirodecijela kolekcijaje izrađena je od  postojećih resursa koji su i danas aktualni -kvalitetnog lana i pamuka  u trendovskim bojama stoga je kolekcija  i  ujedno limited edition.

“Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijdediti ga” – kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart.

Nesputanost i sloboda pokreta naglašene su u cjelokupnom mom stvaralaštvu pa tako i ovoj proljetnoj capsule kolekciji koja donosi ključne komade, iznimno funkcionalne i stilski bezvremenske.

„Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga.“- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart.

Stoga, budite hrabre , osjećajte se slobodno i nosite Etna Maar !

Share with

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Saznajte sve o najnovijim kolekcijama, trendovima i ponudama Etna Maar i ostvarite 10% popusta pri prvoj kupnji